Prajitura Cu Mere Si Bezea Bucataras
Prajitura Cu Mere Si Bezea Bucataras
Prajitura cu mere si biscuiti. Se aseaza deasupra merele taiate felii si se coace 20 de minute.
Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult
Mod de preparare prajitura cu mere si bezea: Curatati merele, le razuiti si le stoarceti de zeama. Reteta preluata de la gabi cara.
Mod de preparare reteta desert prajitura cu mere si bezea: Cu ingrediente putine si cu fructele preferate in aceasta perioada (merele sunt foarte zemoase si gustoase), am facut aceasta reteta de prajitura. 5 galbenusuri, 1 pachet unt, 1 cana zahar, 1 cana iaurt, 1 ceasca ulei, 2 cani cu varf faina, 1/2 plic praf de copt, 1/2 plic amoniu pentru prajituri, coaja rasa de lamaie, esenta de lamaie, 2 kg mere, 4 linguri zahar, 4 linguri gris, 2 lingurite scortisoara, 5 albusuri, 5 linguri zahar.
Prajitura cu mere este unul dintre cele mai populare deseturi, atat la noi, cat si in alte mari bucatarii ale lumii.
Lasam sa se raceasca complet. 5 oua 250 g zahar + 5 linguri zahar 180 ml ulei 125 ml apa clocotita coaja rasa de la o lamaie drojdie cat o nuca mica (~ 15 g) 10 g praf de copt stins cu zeama de lamaie faina cat cuprinde, ca la chec, coca sa faca falduri atunci cand curge (eu am pus 250 g grania verde). Merele se rad si se calesc cu putina scortisoara fara zahar.
Mod de preparare prajitura cu mere si bezea: Prajitura cu mere si biscuiti. Mai intai vom cali merele, pentru a avea timp sa se raceasca.
Prajitura cu mere si biscuiti. Ingrediente necesare pentru prajitura cu mere si bezea: Cand sucul merelor se lasa.
E mai bună rece, de la frigider.
Se aseaza deasupra merele taiate felii si se coace 20 de minute. Scoatem prajitura din cuptor si repartizam bezeaua uniform pe toata suprafata prajiturii. 5 galbenusuri, 1 pachet unt, 1 cana zahar, 1 cana iaurt, 1 ceasca ulei, 2 cani cu varf faina, 1/2 plic praf de copt, 1/2 plic amoniu pentru prajituri, coaja rasa de lamaie, esenta de lamaie, 2 kg mere, 4 linguri zahar, 4 linguri gris, 2 lingurite scortisoara, 5 albusuri, 5 linguri zahar.
Cu o furculita trasam dungi pe lungime. Odata trecute cele 25 de minute, scoateti tava din cuptor si asezati bezeaua peste. 5 oua 250 g zahar + 5 linguri zahar 180 ml ulei 125 ml apa clocotita coaja rasa de la o lamaie drojdie cat o nuca mica (~ 15 g) 10 g praf de copt stins cu zeama de lamaie faina cat cuprinde, ca la chec, coca sa faca falduri atunci cand curge (eu am pus 250 g grania verde).
Scoatem prajitura din cuptor si repartizam bezeaua uniform pe toata suprafata prajiturii. Se mixeaza balbenusurile cu zaharul, se adauga apoi laptele, uleiul, coaja rasa de lamaie, iar la final faina si praful de copt. Cu ingrediente putine si cu fructele preferate in aceasta perioada (merele sunt foarte zemoase si gustoase), am facut aceasta reteta de prajitura.
Se foloseste tava mare de la aragaz.
Albusurile se bat spuma cu cele 8 linguri de zahar, pentru circa 10 minute, pana cand se obtine o bezea. Mod de preparare reteta desert prajitura cu mere si bezea: Se pun la calit impreuna cu putina scortisoara si 2 linguri de zahar, se lasa pana cand scade zeama.
Mixeaza galbenusurile cu zaharul pana se albesc si isi tripleaza volumul prajitura cu mere si bezea. Cu o furculita trasam dungi pe lungime.
Posting Komentar untuk "Prajitura Cu Mere Si Bezea Bucataras"